Om MeadowsHundeAvlshunde
Træning
Enetimer
SalgNyheder
Fotogalleri
BrevduerLinks
 

                                        

Enetimer

Vi har udviklet et concept som tilbydes som privattimer, vi har forsøgt at annalysere behovet for ejere af en FT. Spaniel, og har indelt mulighederne som beskrevet nedenfor.

1). NY HVALP KOM RIGTIGT FRA START.

Alder fra 9 uger og til 6 mdr.

Startpakke med informationer om udstyr , træning , socialicering , samt et program til selvtræning, der omfatter få , men meget vigtige øvelser.

Pris 400 kr. Pr time.

 

2). GRUNDDRESSUR .

Alder fra 6 mdr. og til 2 år.

En udbygning af hvalpetræningen , hvor nye øvelser bliver koblet på, samtidig med reception af øvelserne fra hvalpetræningen bliver fulgt op.

Her arbejdes intenst på at skabe en solid grunddresur i hunden.

Pris 400 kr. Pr. time

 

3). MARKPRØVETRÆNING.

Her tilbydes enetimer som rigtig jagt, hvor der skydes over hunden på rigtig jagt, således hunden vænner sig til Flush samt apportering, Føreren går med hunden og Kim giver vejledning og skyder jagtbart vildt over hunden i udpræget spaniel terræn.

Pris 500 kr. Pr. time.

 

4). KANINGÅRDEN.

Her tilbydes enetimer i kaningård på 1 tdr. land , her er mulighed for at gå alene, eller med Kim, her vil være mulighed for at udsætte hunden for max. fært, ligesom tilvænning til realistisk markprøvetræning vil blive tilbudt. 

Pris 400 kr. Pr time.

NB: der gøres opmærksom på at ikke alle seancer vil tage en time, men seancerne tager den tid som skønnes optimalt for hunden på dagen.

 

Har en af disse pakker din interesse, kontakt annette@meadows.dk  for tidsbestilling, i vinterperioden er mulighederne fra kl. 9,00 til 12,00  Lørdag og Søndag.